• Media:

Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău a adus onoare și mândrie țării noastre prin performanța sa de excepție la Campionatul European "Hand-to-Hand Fighting Sport". Agentul șef de poliție Moraru Ștefan s-a remarcat în competiția organizată de Federația Internațională HSIF, desfășurată la Brașov, în data de 30 martie 2024.

Moraru Ștefan a concurat cu peste 100 de luptători din Spania, Italia, Polonia, Republica Moldova, Slovacia, Grecia, Elveția, Franța și România la disciplina Self Defence, ce implică procedee de autoapărare ale forțelor speciale provenite din sporturi de contact și adaptate la specificul de combat militar. Cu determinare și abilitate, polițistul băcăuan s-a clasat pe locul 2 și a câștigat medalia de argint la categoria 80 de kg, vârsta 30 - 40 de ani.

Media:

Cu o atitudine hotărâtă și concentrată, Moraru Ștefan nu se oprește aici. El își propune să obțină rezultate deosebite și la următorul eveniment sportiv de talie europeană, Campionatul European Unifight, ce va avea loc anul acesta în Turcia.

(foto: IPJ Bacău)

Formular pentru angajatori
 
Back to Top

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.