Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Județul Bacău - codaș la numărul de locuri de muncă disponibile

Conform unui comunicat emis de Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă (ANOFM), la 24 februarie 2017, la nivelul județului Bacău se înregistrau doar 84 de posturi vacante, cel mai mic număr de locuri de muncă disponibil la nivel național.

Adaugă comentariu (0 Comentariu)
Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău

Pentru al cincilea an consecutiv, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău organizează cursuri de pregătire gratuite destinate elevilor din clasele a XII-a pentru sesiunea de bacalaureat din anul 2017.

Adaugă comentariu (0 Comentariu)

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Bacalaureat 2017. Rezultatele obținute de liceele din Moinești

Bacalaureat 2017. Rezultatele obținute de liceele din M…

Miercuri, 5 iulie, Ministerul Educației a publicat pe portalul Edu.ro rezultatele examenului de Bacalaureat 2017 și, potrivit datelor furnizate, rata de promovare este pentru această sesiune de 71,4% ...

Alte Știri

Știați că...

... Moinestiul este al treilea oras din tara care detine un avion de tip MIG-21 (Lancer) expus suspendat pe soclu si transformat in monument?

...Moinestiul a reusit "performanta" de a nu finaliza nici dupa 21 de ani constructia unui hotel, astfel incat a ajuns ca in 2011 sa fie singurul Municipiu din judet care nu dispune de un asemenea stabiliment?

... Gara Moinesti a fost construita in anul 1884 si este una din cele mai vechi gari din Romania, replici asemanatoare putand fi gasite la: Odobesti, Pucioasa si Segarcea?

... in urma recensamantului din 1860, Moinestiul a devenit oficial a 28-a localitate urbana a Moldovei, dupa numarul de locuitori (2107)?

... padurea 'Parcul cu Pini' din Moinesti este una din putinele rezervatii naturale de pini negri din Europa? 

Ultimele Postări pe Forum

Ultimul anunț