Într-o adevărată demonstrație de pricepere și dedicare, echipajul Școlii Gimnaziale ,,Alexandru Sever” din Moinești a reușit să cucerească locul I la Concursul Școlar cu tematică de Protecție Civilă „Cu viața mea apăr viața!”.

Elevii Ilie Lorenzo, Ichimaș Andrei, Munteanu Marius și Vasilaș Florin, sub îndrumarea atentă și pasionată a profesorilor coordonatori Ardeleanu Violeta și Văcărașu Mihaela, au dat dovadă de abilități remarcabile în gestionarea situațiilor de urgență și în promovarea unui comportament responsabil în fața riscurilor naturale sau provocate de om.

Această victorie nu este doar o recunoaștere a talentului și efortului depus de către echipajul moineștean, ci și o dovadă a importanței acordate educației în domeniul protecției civile în rândul tinerilor. Investiția în formarea lor în această direcție nu numai că îi pregătește să facă față situațiilor de urgență, dar contribuie și la construirea unui mediu social mai sigur și rezilient.

Acești tineri excepționali vor reprezenta Municipiul Moinești și în etapa județeană a concursului. Succes și felicitări!

(foto: Facebook: Școala Gimnazială "Alexandru Sever" Moinești)

Formular pentru angajatori
 
Back to Top

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.