(foto: evz.ro)Cercetarile efectuate de Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie care instrumenteaza accidentul produs de Serban Huidu, au stabilit ca acesta a intrat cu masina pe contrasens din cauza neadaptarii vitezei la carosabilul umed si a lovit un alt autovehicul.

Concluziile medico-legale cu privire la decesul celor trei persoane care se aflau in autoturismul Dacia, au stabilit ca moartea a fost violenta, cauzata de hemoragii interne si externe, consecutive, in principal din cauza rupturilor de organe interne.

Potrivit reprezentantilor Parchetului Judecatoriei Brasov, pana in prezent in acest dosar au fost audiati sapte martori, care au avut declaratii contradictorii, unii sustinand ca masina de teren condusa de Serban Huidu a intrat in depasire, iar altii ca a derapat si astfel a ajuns pe contrasens.

De altfel, cele doua ipoteze - deraparea masinii in conditii de carosabil umed si efectuarea unei depasiri neregulamentare - sunt principalele ipoteze luate in calcul de anchetatori.

Sursa: Hotnews

Formular pentru angajatori
 
Back to Top

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.