Un accident rutier a avut loc ieri pe DN 11, kilometrul 135+400, în afara satului Brătila, Comuna Helegiu. Din fericire, nu s-au înregistrat victime în urma acestui incident. Cu toate acestea, traficul este afectat, iar autoritățile au luat măsuri pentru a gestiona situația.

La fața locului, a fost mobilizată o echipă a DRDP - District Onești, care împreună cu un echipaj de poliție și o autospecială pentru asigurarea măsurilor PSI, au intervenit prompt pentru gestionarea situației și pentru a facilita circulația rutieră.

Potrivit comunicatului emis de autorități, cauza probabilă a accidentului este neadaptarea vitezei la condițiile de drum. În astfel de situații, este esențial ca șoferii să conducă cu prudență și să-și ajusteze viteza în funcție de starea drumului și de condițiile meteorologice.

În urma accidentului, traficul a fost dirijat pe un sens alternativ, iar conducătorii auto sfătuiți să fie atenți la semnalizările și indicațiile autorităților rutiere.

(foto: Facebook DRDP Iasi Oficial)

Formular pentru angajatori
 
Back to Top

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.