Delgaz Grid, furnizorul local de energie electrică, anunță o întrerupere programată a alimentării cu energie electrică în Moinesti pentru ziua de 26 ianuarie 2024, în intervalul orar 08:30 - 16:30. Zonele afectate vor include străzile Avram Iancu, 1 Mai, cartierul Hangani, și zona PT 41 Moinesti.

Conform comunicatul emis de companie, această întrerupere este necesară pentru a se efectua lucrări de întreținere și îmbunătățire a rețelelor electrice și are ca scop asigurarea condițiilor de siguranță pentru execuția acestor lucrări. DELGAZ Grid menționează că aceste întreruperi sunt esențiale pentru a putea garanta calitatea serviciilor furnizate consumatorilor în viitor.

Lucrările planificate pot suferi reprogramări în cazul apariției unor evenimente neprevăzute în rețelele electrice. Pentru informații suplimentare și clarificări, consumatorii sunt îndrumați să contacteze linia verde TelVerde la numărul 0800 800 929.

(foto: imagine ilustrativă)

Formular pentru angajatori
 
Back to Top

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.