Primăria orașului Buhuși aduce la cunoștința locuitorilor săi că, în scopul finalizării branșării la rețeaua de aducțiune a apei potabile, furnizarea apei va fi sistată în întreg orașul în zilele de marți, 28 noiembrie și miercuri, 29 noiembrie 2023.

Această măsură necesară face parte din proiectul de modernizare a infrastructurii de apă, care vizează îmbunătățirea calității serviciilor oferite populației. Prin implementarea noii conducte de aducțiune, se urmărește asigurarea unui sistem de furnizare a apei eficient și fiabil, adaptat nevoilor comunității.

În timpul acestor două zile, locuitorii orașului Buhuși sunt rugați să ia măsuri în vederea constituirii unor rezerve adecvate de apă potabilă, pentru a face față perioadei în care furnizarea apei va fi suspendată. Această precauție este esențială pentru a minimiza disconfortul și pentru a asigura continuitatea utilizării apei în gospodării.

(foto: Facebook Primăria Buhuși)

 
Formular pentru angajatori
 
Back to Top

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.