În perioada 12-13 august, Primăria orașului Dărmănești și Consiliul Local Dărmănești au pregătit o sărbătoare de excepție pentru toți locuitorii și vizitatorii orașului - „Zilele Orașului Dărmănești”.

Evenimentul promite să fie unul cu totul special, aducând pe scena amplasată pe platoul din piața orașului Dărmănești o serie de artiști renumiți la nivel național și local, gata să încânte publicul cu recitaluri de zile mari.

Cu o selecție impresionantă de artiști și genuri muzicale, spectacolele vor fi pline de emoție și energie pozitivă. De la ritmuri cunoscute de rock, pop și folk până la interpreți talentați de muzică clasică sau contemporană, toată lumea va găsi ceva pe placul lor în acest regal muzical.

Pentru ziua de sâmbătă,12 august, organizatorii vor urca pe scenă nume precum Fuego, Andreea Haisan, Alexandru Bradatan, Delia Racu, Olga Gorcinschi - Millenium și artiști de la Asociația Culturală M.Y. Music Art - Moinești.

Duminică, 13 august, scena va fi ocupată de artiști precum Mario Fresh, Lorena, Jasmine, Suzana și Daciana Vlad (gemenele folclorului maramureșean), Ansamblul Folcloric „Floricică de la munte” și alte talente susținute de Asociația Culturală M.Y. Music Art - Moinești.

Spectacolele vor începe de la ora 18:00, urmând ca în ultima zi, la final, toți cei prezenți să se bucure de un impresionant foc de artificii.

(foto: imagine ilustrativă)

Formular pentru angajatori
 
Back to Top

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.