Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Narcis Iustin IanauDupa ce a impresionat o tara intreaga cu vocea sa, contratenorul Narcis Iustin Ianau, elev in clasa a X-a la Colegiul National de Arta "George Apostu" din Bacău, se plange acum ca nu reuseste sa ramana in atentia publicului si mai ales a caselor de productie.

Visul de a deveni vedeta s-a risipit imediat ce s-a intors in tara la finalul bursei de trei luni in Germania, oferita de prințul Paul al Romaniei si sotia sa, prințesa Lia. In cadrul acesteia, Narcis a facut cursuri de canto si limba Germana, dar toate acestea par sa nu-i aduca succesul mult asteptat.

De mai bine de cinci luni, contratenorul din Bacau cauta compozitori pe Internet. "Nu găsesc nimic, iar casele de producție din Romania nici macar nu se obosesc sa-mi raspunda la e-mailuri. Cele din strainatate imi cer sa am domiciliul in Statele Unite. Ce sa mai fac?", se intreaba Narcis.

Cu toate acestea, el nu renunta la pasiunea sa pentru muzica si astfel s-a apucat sa compuna singur melodii, pe care tot el le interpreteaza de unul singur, acasa.

Sursa: Adevarul

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...