Important:

Familia Tordai

Salut, noi suntem familia Tordai, Andrei, Liana și eu, Victoria Maria, mezina familiei. Ei bine, aceasta a fost printre ultimele poze în care eram fericiți, pentru că acum eu, împreună cu mami, sunt internată în spital. Sunt bolnavă.

Adaugă comentariu (0 Comentariu)

Mihnea MoldovanPentru micutul Mihnea Moldovan, un baietel de 3 anisori bolnav de leucemie, trebuie facut ceva foarte urgent deoarece la tratamentul din tara nu mai reactioneaza deloc bine. Mai mult decat atat, starea lui a fost in ultimele saptamani din ce in ce mai rea.

Adaugă comentariu (0 Comentariu)

Stefania DumitruStefania Dumitru, o fetita de 4 ani, care are stenoza esofagiana si poate fi operata la o clinica din Germania. Fetita a fost operata de patru ori fara rezultate si erori medicale care i-au agravat starea iar in Germania pentru a cincea operatie au o alta procedura mai putin riscanta.

Adaugă comentariu (0 Comentariu)

Adrian Ştefan BertalanAdrian Ştefan Bertalan din Darmanesti, judetul Bacau, suferă de neuroblastom de gradul 4, diagnosticat de specialiştii din Iaşi. Familia caută ajutor şi a deschis mai multe conturi pentru donaţii.

Adaugă comentariu (0 Comentariu)