Important:

Captura site Moinesti.ro

Vreau sa semnalez o situatie cel putin hilara pe siteul primariei Moinesti unde exista o postare publicata pe 16 februarie 2018 care anunta reluarea unei licitatii in data de 05.02 2018, adica o data anterioara celei in care este publicat anuntul.

Adaugă comentariu (1 Comentarii)
Fără fotografie

Va scriu deoarece sunt ingrijorata de situatia cainilor comunitari din Moinesti.

Am gasit un articol din 2013 ce sustinea ca problema va fi rezolvata dar , din surse sigure stiu ca primaria nu a sustinut demersurile repetate facute de asociatii de iubitori de caini din Moinesti pentru sterilizarea cainilor sau pentru amenajarea unui adapost adecvat.

Adaugă comentariu (1 Comentarii)
Fără fotografie

Domnule Primar,

în anunţul nr.31183/08.12.2014, publicat pe site-ul UAT MOINESTI pentru ocuparea postului de bibliotecar, la condiţiile specifice scria: "-studii superioare de lungă durată; -cunoştinţe PC; -vechime în muncă: 1 an;".

Adaugă comentariu (0 Comentariu)
Fără fotografie

Cine poate sa ne spuna si noua cum se numeste bataia de joc facuta pe strada Al.I.Cuza, pe care primaria vrea sa o numeasca plombare a gropilor din asfaltul de pe strada susnumita?

Adaugă comentariu (0 Comentariu)

Locale

Centrul Comercial Nest Moinești (randare grafică)

Moineștiul va avea propriul hipermarket Kaufland amplasat într-un no…

Pe nu mai puțin de 36.535 mp, Compania RH Europe Development SRL intenționează să construiască la Moinești un nou centru comercial, al cărui beneficiar principal va fi un hipermarket Kaufland. ...