Important:

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.moinesteanul.ro, numit in continuare “site”. Conectarea la acesta si accesul la diferitele servicii oferite de site inseamna, implicit, ca acceptati termenii si conditiile de utilizare.

Nu ne asumam responsabilitatea si garantarea accesului dvs. la informatiile prezentate pe site decit in conditiile stabilite. Nu sintem responsabili de securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare. Nu putem garanta 100% securitatea informatiilor pe care ni le trimiteti, accesind acest site.

Site-ul si toate informatiile prezentate apartin Moinesteanul.ro, care detine copyright. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus, copiat, multiplicat sau modificat decat in scop personal, altfel este imperios necesara permisiunea in scris din partea noastra.Ne rezervam dreptul de a intrerupe sau a modifica, temporar sau definitiv, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin acest site, fara o informare prealabila.

Utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Raspunderea asupra continutului opiniilor cititorilor din rubricile speciale apartine exclusiv acestora.

Utilizam companii de publicitate terte pentru a difuza anunturi cind vizitati site-ul nostru web. Aceste companii pot folosi informatiile (excluzind numele, adresa, adresa e-mail sau numarul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri si servicii care v-ar putea interesa. Daca doriti informatii suplimentare despre aceste practici si pentru a cunoaste optiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informatii de catre aceste companii, faceti click aici .

Comentariile vor fi moderate. Nu vor fi aprobate comentariile care:

  • contin atacuri la persoana, limbaj injurios sau licentios
  • nu au legatura cu articolul la care sint postate
  • contin linkuri sau se face reclama unui anumit produs / site etc.

In cazul sesizarilor, anunturilor de interes comunitar sau a mesajelor pentru autoritati primite de la cititori, Moinesteanul.ro isi rezerva dreptul de a corecta formularile cu deficiente gramaticale, fara a altera insa intelesul si/sau mesajul original. De asemenea, site-ul Moinesteanul.ro nu poate garanta ca mesajele cititorilor vor fi citite sau vor primi raspuns din partea destinatarilor.

Moinesteanul.ro publica aceste sesizari in numele cititorului si nu poate fi facut raspunzator de corectitudinea sau veridicitatea informatiilor primite. Sesizarile sau mesajele de orice natura scrise neglijent, doar cu majuscule sau care contin obscenitati, nu vor fi publicate pe site.

Termenii si conditiile enuntate mai sus pot fi modificate oricand fara o informare prealabila.

Echipa Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Locale

Centrul Comercial Nest Moinești (randare grafică)

Moineștiul va avea propriul hipermarket Kaufland amplasat într-un no…

Pe nu mai puțin de 36.535 mp, Compania RH Europe Development SRL intenționează să construiască la Moinești un nou centru comercial, al cărui beneficiar principal va fi un hipermarket Kaufland. ...