Important:

Calitate apă potabilă

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului Lac Uz. Din acest motiv și al nivelului scăzut de apă din lacul de acumulare, este posibil sa apară fenomenul de turbiditate în rețeaua de distribuție.

Localitățile care ar putea fi afectate sunt: Bacău, Moinești, Comănești (cartierele Vermești și Podea), Onești, Tg. Ocna, Tg. Trotuș, Cașin, Dărmănești, Gura Văii, Dofteana, Poduri, Ardeoani, Mărgineni, Buciumi și Măgirești.

Deși instituția precizează că efectuează permanent verificări asupra calității apei potabile, aceasta sfătuiește totuși populația să urmărească orice modificare de culoare/gust/miros a apei potabile și să n-o consume dacă prezintă astfel de modificări.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Centrul Comercial Nest Moinești (randare grafică)

Moineștiul va avea propriul hipermarket Kaufland amplasat într-un no…

Pe nu mai puțin de 36.535 mp, Compania RH Europe Development SRL intenționează să construiască la Moinești un nou centru comercial, al cărui beneficiar principal va fi un hipermarket Kaufland. ...