Important:

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bacău anunță că în această dimineață, începând cu ora 10:00, va avea loc un nou exercițiu “Miercurea Alarmelor”.

Sirenele din județul Bacău vor emite semnalul „Alarmă aeriană”, care are rolul de prevenire a populației civile asupra apariția pericolului. În imagine sunt prezentate măsurile pe care trebuie să le realizeze cetățenii într-o situație reală, care impune declanșarea sistemului de alarmare a populației.

Miercurea Alarmelor - Instrucțiuni ISUJ Bacău
Miercurea Alarmelor - Instrucțiuni ISUJ Bacău

Începând cu luna august a anului 2017, ISUJ Bacău desfășoară exerciții de alarmare în prima zi de miercuri din fiecare lună, acestea fiind destinate testării mijloacelor tehnice existente la nivel județean și îmbunătățirii timpului de reacție al autorităților în situații speciale de urgență.

Aceste antrenamente se desfășoară lunar și au rolul de a instrui populația cu privire la măsurile ce trebuiesc luate în cazul unor situații de urgență reale.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Locale

Centrul Comercial Nest Moinești (randare grafică)

Moineștiul va avea propriul hipermarket Kaufland amplasat într-un no…

Pe nu mai puțin de 36.535 mp, Compania RH Europe Development SRL intenționează să construiască la Moinești un nou centru comercial, al cărui beneficiar principal va fi un hipermarket Kaufland. ...