Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) anunță că a demarat o nouă sesiune a Programului Naţional de înlocuire a echipamentelor electrice şi electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic.

Astfel, începând de luni 21 noiembrie 2022 (ora 10:00)  și până pe 25 noiembrie 2022 (ora 23:59) are loc înscrierea persoanelor fizice în aplicaţie, prin crearea conturilor de utilizator.

Reamintim tuturor celor interesaţi să participe în program, în oricare dintre etape, că este necesar să îşi creeze un cont de utilizator. Este foarte important acest pas, deoarece prin intermediul acestui cont veţi putea selecta electrocasnicele dorite în fiecare dintre cele trei etape. În cazul în care aveţi deja un cont de utilizator, creat în ediţiile anterioare ale programului, nu trebuie să vă creaţi alt cont, ci doar să vă autentificaţi utilizând adresa de e-mail şi parola setată de dumneavoastră. În cazul în care aţi uitat datele contului, acestea pot fi recuperate urmând paşii descrişi în aplicaţia informatică”, a declarat preşedintele AFM, Laurenţiu-Adrian Neculaescu.

Bugetul alocat în anul 2022 este cel mai mare de până acum, statul alocând 100 milioane de lei pentru cele două sesiuni din acest an, cu 25 de milioane mai mult faţă de anul trecut.

Moinesteanul.ro

Știri Naționale

Oferte de top
IT & Online
IT & Online
Cutremur în România
Naționale
Naționale
TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.