Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Toyota YarisCompania japoneza Toyota a demarat in Romania o campanie de rechemare in service a 105 masini din gamele Yaris si Verso produse in perioada 2010 - 2012, acestea fiind suspectate ca ar putea avea probleme la sistemul de directie asistat electric din cauza condensului.

Conform scrisorii pe care dealerii au trimis-o proprietarilor, timpul necesar remedierii defectiunii este de aproximativ doua ore.

“In interiorul calculatorului ce gestioneaza sistemul de directie asistata electric, exista un releu prin intermediul caruia este alimentat cu tensiune un motor electric. Din cauza condensului se poate produce un scurt circuit in interiorul releului, ceea ce duce la suspendarea asistentei electrice a directiei, aprinderea unui martor luminos in bord, iar un sunet al unui buzzer se va auzi” se mai precizeaza in documentul citat de 0-100.ro.

Solutia gasita de Toyota consta in inlocuirea calculatorului sistemului de directie asistata electric, procedura necesitand 2 ore pentru fiecare automobil.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă