Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Viorel IlieIn prag de campanie electorala, Viorel Ilie, edilul Municipiului Moinesti, face un bilant al mandatului propriu si spune ca indiferent cine va ocupa fotoliul de primar dupa alegeri, proiectele incepute vor putea fi continuate, iar orasul nu va avea de suferit.

Sper ca pana pe 10 iunie sa dau ordin de incepere a lucrarilor macar pentru cateva proiecte care sunt in diverse stadii de licitare”, declara acesta.

Desi 10 iunie este si ziua in care cetatenii vor merge la vot, edilul sustine ca demersurile sale nu au nicio legatura cu alegerile: “Am contracandidati demni de luat in seama, dar sper ca eforturile noastre sa se vada in spatiul public si locuitorii sa aprecieze actuala administratie."

Principalele investitii vor fi indreptate spre educatie, sanatate, strazi, retele de gaze, zone verzi, locuinte sociale etc. Printre obiectivele noi se numara reabilitarea Liceului “Spiru Haret” (550.000 lei) si extinderea Gradintei Vasaiesti (580.000 lei). La Spitalul Municipal, va fi demarata construirea mult mediatizatului heliport, pentru care sunt rezervate 200.000 de lei, modernizarea Clubului “Lira”, va costa 400.000 de lei, iar reabilitarea locuintelor sociale alti 300.000 de lei.

In plus, pe langa amenajarea zonei izvoarelor din Parcul Bai, edilul Viorel Ilie si-a propus sa infiinteze “Parcul Municipal Moinesti”, din banii CL si ai MMP, si sa amenajeze esplanada de pe str. T. Vladimirescu, care arata ca dupa un cutremur.

Cei mai multi bani se vor baga, totusi, in drumuri si utilitati. Astfel, vor fi reabilitate str. Plopilor (1.280.000 lei) si str. Mihai Eminescu (pentru care CL Moinesti asigura 300.000 de lei - proiectul, SF, avizele etc.), va fi amenajata intersectia M. Sadoveanu - Zorilor - Gen. Sova si aleile de acces din zona C.D. Gherea si Zorilor. In plus va fi extinsa reteaua de gaze pe strazile Spiru Haret, Muncii, 22 Decembrie si Vasile Alecsandri (375.000 lei).

Sursa: Desteptarea

Serviciu oferit via CComment