Important:

Centrul Comercial Nest Moinești (randare grafică)

Pe nu mai puțin de 36.535 mp, Compania RH Europe Development SRL intenționează să construiască la Moinești un nou centru comercial, al cărui beneficiar principal va fi un hipermarket Kaufland. Terenul avut în vedere este situat în strada Atelierelor la numărul 144, cele două hale aflate în prezent la respectiva locație urmând să fie demolate.

Cel mai probabil, cenrul comercial se va numi Nest Moinești și va include pe lânga hipermarketul Kaufland, alte două clădiri, una de 5.880 mp și cea de-a doua de 10.980 mp.

În documentația depusă încă din 2021 la Primăria Municipiului Moinești sunt estimate și un număr de 400 de locuri de parcare, accesul auto fiind asigurat prin amenajarea unui nou sens giratoriu pe strada Atelierelor.

Printre posibilii chiriași ai viitorului centru comercial s-ar putea număra nume precum Jysk, Agroland, Zoo Center și Kik.

Galere foto:

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Centrul Comercial Nest Moinești (randare grafică)

Moineștiul va avea propriul hipermarket Kaufland amplasat într-un no…

Pe nu mai puțin de 36.535 mp, Compania RH Europe Development SRL intenționează să construiască la Moinești un nou centru comercial, al cărui beneficiar principal va fi un hipermarket Kaufland. ...