Important:

Festivalul „Film Bun la Moinești”

Cinci proiecții dedicate de film și mai mulți invitați speciali vor fi prezenți la Festivalul „Film bun”, festival care va avea loc în perioada 25 - 28 octombrie 2019 la Centrul Cultural Lira din Moinești.

Prezentă pe toată durata festivalului, criticul de film Irina Margareta Nistor va prezenta și comenta filmele care vor rula în cadrul evenimentului. Printre acestea se numără peliculele Moromeții 1 si 2, Afacerea Est, Nuntă în Basarabia și Chuck Norris vs. Communism.

Pe lista invitațior mai figurează actorul Ioan Sapdaru („Afacerea Est”), Virgiliu Mărgineanu (coproducătorul comediei „Nuntă în Basarabia”) și Vivi Drăgan Vasile (directorul de imagine al celor doua pelicule Moromeții 1 și 2).

Accesul este liber.

Programul complet și orele de la care vor fi proiectate filmele din cadrul festivalului le puteți găsi în secțiunea „Program Centrul Cultural Lira” de pe site-ul nostru.

Moinesteanul.ro

 

Serviciu oferit via CComment

Locale

Centrul Comercial Nest Moinești (randare grafică)

Moineștiul va avea propriul hipermarket Kaufland amplasat într-un no…

Pe nu mai puțin de 36.535 mp, Compania RH Europe Development SRL intenționează să construiască la Moinești un nou centru comercial, al cărui beneficiar principal va fi un hipermarket Kaufland. ...