Important:

Deseuri Moinesti

Primăria Municipiului Moinești a anunțat că începând din 25 ianuarie 2019, operatorul regional de salubritate Romprest SA, nu va mai ridica gunoiul din localitățile județului Bacău și, implicit, nici din orașul Moinești.

Motivația acestei situații este legată de faptul că atât Romprest SA, cât și compania ECO Sud SA (administratorul Depozitului Regional de Colectare a Deșeurilor Menajere Bacău și a Stației de Sortare Moinești) au de încasat sume restante de la toate primăriile din județ. Sumele restante sunt calculate ca diferența dintre numărul locuitorilor după ultimul recensământ și populația stabilă aflată efectiv la domiciliu și căreia i s-a prestat acest serviciu.

UAT Moinești mai precizează faptul că a achitat la zi cotravaloarea serviciilor prestate populației prezente efectiv la domiciliu, dar că pentru diferențele considerate restanțe s-a adresat instanțelor judecătorești și este acum în așteptarea pronunțării acestora.

Moinesteanul.ro

 

Serviciu oferit via CComment

Locale

Centrul Comercial Nest Moinești (randare grafică)

Moineștiul va avea propriul hipermarket Kaufland amplasat într-un no…

Pe nu mai puțin de 36.535 mp, Compania RH Europe Development SRL intenționează să construiască la Moinești un nou centru comercial, al cărui beneficiar principal va fi un hipermarket Kaufland. ...