Important:

Facebook Reactions

Facebook a lansat butonul Like cu mai multe reacții emoționale precum: dragoste, râs, încântare, uimire, tristeţe sau mânie denumite ”Reactions”. Astfel, butonul Like oferă acum utilizatorilor Facebook posibilitatea de a-și exprima mai bine opiniile și/sau părerea vis-a-vis de postările accesate.

Compania a anunţat că pentru noile ”Reactions” s-a lucrat timp de un an, Sammi Krug, product manager la Facebook, precizând că că în proces s-a ţinut cont de mai multe sondaje făcute printre utilizatorii Facebook.

Când Mark Zuckerberg directorul executiv al Facebook promitea în urmă cu un an lansarea de noi butoane în completarea celui de ”Like”, utilizatorii s-au gândit că cel mai probabil va apărea și cel de ”Dislike” (tr.- Nu-mi place) dar acest lucru probabil nu se va întâmpla niciodată câtă vreme compania a declarat că nu dorește să încurajeze emoțiile negative.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Centrul Comercial Nest Moinești (randare grafică)

Moineștiul va avea propriul hipermarket Kaufland amplasat într-un no…

Pe nu mai puțin de 36.535 mp, Compania RH Europe Development SRL intenționează să construiască la Moinești un nou centru comercial, al cărui beneficiar principal va fi un hipermarket Kaufland. ...