Important:

Netflix

Începând din 6 ianuarie 2016, compania americană Netflix Inc. și-a lansat serviciile pe piața de streaming video on demand online din România și a intrat astfel în competiție cu platforma HBO GO și serviciile locale Seenow și Voyo.

Gigantul Netflix oferă românilor abonamente la un preț mai mare decât furnizorii locali, dar lista de programe și filme este mult peste ceea oferă site-urile românești similare. Din păcate Netflix nu include (cel puțin momentan) conținut în limba română și nici subtitrări pentru filmele din ofertă.

Exista 3 tipuri de abonamente: Basic (7.99 EUR), Standard (9.99 EUR) și Premium (11.99 EUR), principalele diferențe dintre ele fiind calitatea materialelor video (HD, FHD, UHD) și numărul dispozitivelor ce pot rula simultan conținut folosind același cont.

Printre titlurile disponibile se numără filme de Oscar precum Gravity, Lord of the Rings (toată seria) și American Beauty, clasice precum Good Fellas sau Casablanca, dar și animații precum Shrek, Rango sau Happy Feet.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Centrul Comercial Nest Moinești (randare grafică)

Moineștiul va avea propriul hipermarket Kaufland amplasat într-un no…

Pe nu mai puțin de 36.535 mp, Compania RH Europe Development SRL intenționează să construiască la Moinești un nou centru comercial, al cărui beneficiar principal va fi un hipermarket Kaufland. ...