Important:

LG G3 - LollypopPosesorii de telefoane mobile LG G3 au fost instiintati prin sistemul OTA despre disponibilitatea unui nou update pentru sistemul de operare Android Lollipop disponibil deja pe acest model de la LG.

In cazul celor care au achizitionat mobilul de la operatorul Vodafone, update-ul actualizeaza sistemul de operare la versiunea software V20h-226-01, versiune disponibila si in Germania si Italia.

Pentru a verifica daca telefonul dvs. a primit noul update trebuie sa urmati pasii: Setări -> General -> Despre telefon -> Centrul de actualizare -> Actualizare software - Verificare actualizare. Ulterior, descarcati update-ul si il instalati. Se recomanda ca telefonul sa aiba disponibila peste 70% din baterie in momentul efectuarii operatiunii de instalare.

Pe langa rezolvarea mai multor bug-uri si a optimizarilor aduse aplicatiilor, noul update schimba iconurile din meniul Home, acestea luand acum forma standard oferita de versiunea Android 5.0 Lollipop.

Ultima versiune software pentru LG G3

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Centrul Comercial Nest Moinești (randare grafică)

Moineștiul va avea propriul hipermarket Kaufland amplasat într-un no…

Pe nu mai puțin de 36.535 mp, Compania RH Europe Development SRL intenționează să construiască la Moinești un nou centru comercial, al cărui beneficiar principal va fi un hipermarket Kaufland. ...