Important:

RCS&RDS"Incepand din aceasta luna, RCS & RDS dubleaza gratuit vitezele la serviciul de internet la abonamentele Digi Net Fiberlink 50, pentru clientii rezidentiali existenti. Cresterea vitezei de la 50 Mbps la 100 Mbps se va face automat, fara sa fie necesar ca abonatii sa resemneze contractele", se arata intr-un comunicat al operatorului de comunicatii prin cablu dat publicitatii astazi.

Mutarea RCS & RDS este una strategica, desi compania a anuntat inca din luna iunie ca dubleaza vitezele de internet la abonamentele cu viteze de pana la 50 Mbps si respectiv 100 Mbps pentru clientii rezidentiali existenti, gratuit, cu conditia resemnarii contractelor pentru 12 luni.

In acelasi timp, si pretul abonamentelor de internet cu viteze de pana la 500 si 1000 Mbps va fi redus, de aceasta decizie beneficiind si abonatii actuali, cu conditia resemnarii contractelor pentru 12 luni.

Astfel, tariful lunar pentru cel mai scump abonament de internet cu viteza de download de pana la 1000 Mbps si upload de 100 Mbps a scazut de la 59 lei la 55 lei, in timp ce pretul abonamentului Fiberlink 100 ramane de 29 de lei/luna (inclusiv TVA).

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Centrul Comercial Nest Moinești (randare grafică)

Moineștiul va avea propriul hipermarket Kaufland amplasat într-un no…

Pe nu mai puțin de 36.535 mp, Compania RH Europe Development SRL intenționează să construiască la Moinești un nou centru comercial, al cărui beneficiar principal va fi un hipermarket Kaufland. ...