Important:

Forum Moinesteanul.roAsa cum v-am obisnuit deja, inca din 2011 incercam sa oferim vizitatorilor site-ului Moinesteanul.ro cat mai multe functionalitati si optiuni de navigare care sa usureze accesul la informatiile importante, dar si sa creasca gradul de interactivitate atat cu ceilalti utilizatori, cat si cu potentialii colaboratori sau clienti ai afacerii dumneavoastra.

Noutatea pe care o inauguram astazi este dedicata in special celor care ne acceseaza de pe dispozitive mobile, acestia putand acum accesa forumul Moinesteanul.ro direct din aplicatia Tapatalk.

Pentru cei care inca nu stiu deja, Tapatalk permite acesarea facila a forumurilor online si a participarii la acestea (monitorizare, postare, etc.) intr-un mod extrem de simplu si cu un trafic de date redus substantial.

Indiferent daca sunt la o terasa, in parc, in autobuz, metrou sau tren, utilizatorii Tapatalk poti accesa foarte usor forumurile online si primesc notificari in timp real cand sunt postate noutati in topicurile de discutie urmarite.

Aplicatia Tapatalk este disponibila atat pe platformele mobile iPhone, Android, Windows Phone, cat si pentru Windows 8.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Centrul Comercial Nest Moinești (randare grafică)

Moineștiul va avea propriul hipermarket Kaufland amplasat într-un no…

Pe nu mai puțin de 36.535 mp, Compania RH Europe Development SRL intenționează să construiască la Moinești un nou centru comercial, al cărui beneficiar principal va fi un hipermarket Kaufland. ...