Salonul Auto Regional Moldova
sursa foto (caebacau.ro)
Evenimente

Cea de-a IV-a ediție a Salonului Auto Regional Moldova se va desfășura în acest an în perioada 18-20 noiembrie 2016 și va fi onorată de prezența celor mai importanți jucători de pe piața auto din România.

Salonul este cel mai mare eveniment auto din regiunea de Nord - Est și va reuni de la producători, importatori și distribuitori de autovehicule, până la distribuitori de componente auto-moto, piese de schimb, biciclete și accesorii, tuning și echipamente pentru service-urile auto. Nu vor lipsi nici companiile de leasing, companiile de asigurări, specialiști în închirieri auto sau asociațiile și organizațiile din domeniu.

În cadrul evenimentului vor fi lansate în premieră naţională următoarele modele de maşini:

  • Mitsubishi Outlander PHEV – primul SUV 4×4 cu propulsie hibridă-electrică plug-in, care poate circula şi în regim strict electric
  • 3 modele Dacia (Logan, Sandero şi MCV)
  • ultimele modele Renault (Megane Estate şi Megane Sedan)

Vizitatorii vor putea efectua drive teste cu Suzuki Vitara, Suzuki Swift și Suzuki Celerio. Pe perioada salonului, Suzuki Swift (modelele din stoc) beneficiază de un discount de 1100 EUR, în timp ce Suzuki Vitara (modelele de stoc) vor avea un discount de 400 EUR.

Salonul Auto Regional Moldova 2016 se va desfășura în Pavilionul Expozițional din cadrul Centrului ce Afaceri și Expoziții Bacău.

Moinesteanul.ro

Formular pentru angajatori
 
Back to Top

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.