Important:

Denisia Elena Albu (Beauty Salon DENISIA)

Un salon de înfrumusețare din oraș s-a transformat de 1 iunie într-un spațiu dedicat copiilor. Baloanele colorate, chiotele, veselia și poveștile cu prinți și prințese au fost ingredientele principale ale zilei.

Cei mici au descoperit aici o adevărată lume a copilăriei și s-au bucurat din plin de dulciuri și momente de rasfăț. Toți copiii care au trecut pragul salonului au fost tunși și coafați gratuit. Sărbătoriții zilei au cântat, s-au jucat, iar la final au plecat acasă cu tunsori moderne și stilate.

Inițiațiva aparține managerului Denisia Elena Albu, care și-a dorit să le ofere copiilor un cadou special de ziua lor, așa că a pregătit totul până în cele mai mici detalii. Petrecerea s-a bucurat de un real succes și a fost apreciată atât de cei mici, cât și de părinți și bunici.

Tânăra, în vârstă de 25 de ani și-a popus ca evenimentul, aflat la prima ediție, să devină o tradiție pentru comunitate. Denisia Albu și-a inaugurat propriul salon de înfrumusețare în urmă cu doar câteva luni. După ani de zile de studiu și muncă în domeniu, tânăra a avut curajul să investească în propria afacere acasă. În loc să ia calea străinătății a preferat să rămână în Moinești și să demonstreze că se poate face performanță în industria frumuseții și aici.

Cu rabdare, muncă și multă pasiune pentru frumos a reușit să câștige aprecierile celor din jur și să clădească încet o afacere în mijlocul comunității în care s-a născut. Și-a găsit energia și în dorința de a fi mereu aproape de oameni, de a le oferi celor din jur încredere și speranță de mai bine. Nu s-a lăsat intimidată de greutăți, iar perseverența și dorința de a oferi permanent servicii de calitate într-un domeniu în continuă dezvoltare, i-au dovedit că nu s-a înșelat atunci când a mizat pe profesionalism în mijlocul oamenilor între care a crescut și cărora le cunoaște atât nevoile, cât și așteptările.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Centrul Comercial Nest Moinești (randare grafică)

Moineștiul va avea propriul hipermarket Kaufland amplasat într-un no…

Pe nu mai puțin de 36.535 mp, Compania RH Europe Development SRL intenționează să construiască la Moinești un nou centru comercial, al cărui beneficiar principal va fi un hipermarket Kaufland. ...