Important:

Moinesteanul.ro este un proiect web independent demarat in toamna anului 2011 si are ca si target vizitatori din orasul Moinesti si localitatile invecinate: Comanesti, Onesti, Tg.Ocna, Bacau, etc.

Site-ul este un portal informational interactiv ce acopera mai multe domenii de interes. Dintre acestea mentionam zona informationala cu stiri locale si de interes general,  sectiunea de anunturi gratuite si forumul dedicat.

Prin amplasarea unui banner sau a unui link pe o pagina a site-ului Moinesteanul.ro va puteti face cunoscute serviciile, puteti sustine campanii de promovare a unui produs sau campanii de imagine si veti putea directiona vizitatori catre site-ul dumneavoastra.

Echipa Moinesteanul.ro este pregatita oricand sa va faca cunoscute ofertele actualizate si multiplele posibilitati de promovare a caror eficienta se datoreaza datelor precise oferite de sistemul integrat de tracking si a numarului mare de vizitatori pe site.

Pentru a identifica mai usor pozitiile disponibile pentru afisarea de bannere online, folositi imaginea de mai jos.

Spatii publicitare pe Moinesteanul.ro

In functie de solicitarile dumneavoastra privind marimile si posibilitatea amplasarii de bannere pe site-ul Moinesteanul.ro, putem crea oferte personalizate adaptate perfect bugetului dumneavoastra.

Ce oferim?

  • VIZIBILITATE in randul cititorilor interesati de orasul Moinesti (si nu numai)
  • IMAGINE POZITIVA prin asocierea cu un vector de imagine dinamic si in ascensiune
  • INTERACTIUNE cu un public bine informat si valoros
  • PROMOVARE rapida si eficienta a produselor si serviciilor dvs.

Modalitati de promovare:

  • bannere statice si dinamice afisate pe site
  • advertoriale
  • stiri publicitare
  • sondaje de opinie cu caracter publicitar
  • cuvinte cheie asociate cu link automat

In plus, daca nu dispuneti de materialele de promovare necesare (ex. bannere), Moinesteanul.ro va poate oferi inclusiv servicii complete de design grafic si multimedia pentru Web.

Pentru mai multe detalii sau pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati folosind formularul din
Pagina de Contact
.

 

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Locale

Centrul Comercial Nest Moinești (randare grafică)

Moineștiul va avea propriul hipermarket Kaufland amplasat într-un no…

Pe nu mai puțin de 36.535 mp, Compania RH Europe Development SRL intenționează să construiască la Moinești un nou centru comercial, al cărui beneficiar principal va fi un hipermarket Kaufland. ...