Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Oua de prepelitaVirgil O. din Moinesti a fost prins de politistii locali in timp ce vindea in piata mai multe oua de prepelita la preturi exorbitante, pe motiv ca acestea sunt pictate manual de un mare artist din Bucovina.

Dupa mai multe ore de interogari, politistii moinesteni au aflat ca acesta vanduse deja peste o suta de bucati mai multor persoane pasionate de arta  incondeierii oualelor de Paste.

Intrebat cum a reusit sa convinga oamenii sa-i cumpere marfa, barbatul a declarat in fata anchetatorilor ca nici el nu-si da seama cum de i-a tinut figura, mai ales ca pretul unui singur ou se ridica la cateva sute de lei.

"Le spuneam ca sunt oua speciale aduse de la Ierusalim si pictate manual de o batrana dintr-un sat cu traditie din Bucovina, iar modelele alese sunt unicat", a precizat acesta. In plus, el sustine ca a avut o singura reclamatie de la o batranica, care i-a reprosat ca nu a informat-o ca ouale sunt crude si si-a patat hainele de sarbatoare cu galbenus.

Politistii au confiscat marfa si au decis cercetarea in libertate a barbatului pe motiv ca ouale erau totusi proaspete si nu prezentau un pericol pentru sanatatea cetatenilor.

Moinesteanul.ro

 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat în consecință. În secțiunea "neȘTIRI" a site-ului Moinesteanul.ro nu sunt publicate informații veridice, ci doar interpretări ale unor evenimente și/sau împrejurări fictive. Toate aceste "neȘTIRI" sunt rodul imaginației autorului, fără nicio legatură cu realitatea, deci nu trebuiesc luate în considerare de nimeni.

 

Serviciu oferit via CComment