Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Protest Tineri MoinestiMai multi tineri liceeni protesteaza la aceasta ora in fata Primariei Moinesti, scandand lozinci si agitand pancarde pe care scrie "Vrem Energie Cinetica reala!". Un reporter Moinesteanul.ro a fost in mijlocul manifestantilor si a incercat sa afle de la acestia care sunt motivele acestei revolte spontane.

Valica O., un elev din clasa a X-a a declarat in eclusivitate: "Este o rusine ce se intampla. Am ajuns la capatul rabdarii! Asa nu se mai poate! De azi dimineata induram frigul crancen de afara ca sa obtinem si noi ceva Energie Cinetica cu ajutorul dispozitivului special amenajat in parcul central (parcul Petrom, n.r.) si nu am obtinut decat vanatai si maini digerate. Eu si prietenii mei suntem corijenti la Fizica si am sperat sa descoperim cu ajutorul acestui aparat care-i treaba cu Energia asta Cinetica care ne-a dat atatea batai de cap."

Mircea S. a continuat relatarea: "Eu am fost insarcinat cu rotirea manivelei din dreapta si am incercat mai multe ore sa invart morisca dar pur si simplu nu s-a intamplat nimic. Doar un scartait ingrozitor de la care ma doare capul si acum..."

"Si eu am rotit manivela dar efectiv n-am vazut nimic. Dupa cateva ore chiar vroiam sa renunt cand Valica a zis ca rotim manivelele in sensul gresit. Am mai stat cateva ore sa rotim si in sensul celalat, dar fara rezultat. Intrebati-o si pe Mia, colega care a fost cu noi inca de azi dimineata!" ne-a declarat Andrei C., un alt tanar implicat.

Mioara B, (zisa Mia, n.r.) a confirmat: "Asa este! niciun strop de Energie Cinetica n-a iesit in evidenta desi pe placuta explicativa montata pe aparat scria clar ce ar fi trebuit sa se intample. Este de-a dreptul revoltator. Noi vrem sa invatam, dar in asemenea conditii nu putem face performanta!"

Cei patru tineri s-au apucat sa protesteze in fata primariei cerand edililor explicatii si blamand conditiile vitrege din invatamantul Moinestean. Alaturi de ei au venit si alti elevi care au preferat sa indure frigul decat sa mearga la cursuri, iar numarul manifestantilor a crescut simtitor, de indata ce mai multi cetateni gura-casca s-au alaturat grupului.

Autoritatile locale nu comenteaza incidentul, dar dau vina pe sculptorul care a incropit dispozitivul folosind materiale metalice reciclate.

Galerie Foto:

Moinesteanul.ro

 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat în consecință. În secțiunea "neȘTIRI" a site-ului Moinesteanul.ro nu sunt publicate informații veridice, ci doar interpretări ale unor evenimente și/sau împrejurări fictive. Toate aceste "neȘTIRI" sunt rodul imaginației autorului, fără nicio legatură cu realitatea, deci nu trebuiesc luate în considerare de nimeni.

 

Serviciu oferit via CComment