Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Coroana regalaDerutati de numarul in crestere de regi autoproclamati, tot mai multi tigani din comunitati importante de etnie roma s-au declarat nemultumiti de sistemul de numire a acestora si isi cer in strada dreptul de a se autoproclama lideri.

Mai mult decat atat, un bulibasa cu greutate a declarat in direct la TV ca s-a saturat de tiganeala si propune eliminarea tuturor rangurilor tiganesti.

Astfel, in curand s-ar putea sa nu mai existe titulaturi precum cea de "Rege", "Imparat", "Bulibasa", "Piranda", etc., iar acestea sa fie inlocuite cu titulaturi moderne precum cea de "Presedinte", "Presedinte Galactic", "Cel mai Presedinte", "Mai mult decat Presedinte", "Presedintele Universal al Presedintilor", etc.

Chiar in acest moment, elita culturala a tiganilor cauta in dictionar sinonime pentru cuvintele "suprem" "total", "absolut", "global", etc. si prefixe de compunere precum "mega-", "supra-", "arhi-", "ras-", s.a., pentru a le putea folosi dupa caz.

In acest fel, romii ar putea evita confuziile si, conform traditiei, orice membru al etniei si-ar putea acorda un titlu nobiliar de rezonanta.

Moinesteanul.ro

 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat în consecință. În secțiunea "neȘTIRI" a site-ului Moinesteanul.ro nu sunt publicate informații veridice, ci doar interpretări ale unor evenimente și/sau împrejurări fictive. Toate aceste "neȘTIRI" sunt rodul imaginației autorului, fără nicio legatură cu realitatea, deci nu trebuiesc luate în considerare de nimeni.

 

Serviciu oferit via CComment