Important:

Clibul 'Lira' - Moinesti 2011In urma unei sesizari, o patrula de politie a descins in aceasta dimineata in incinta Cinematografului "Lira" din Moinesti unde au descoperit un om al strazii care dormea in sala mare a acestuia.

Politistii l-au ridicat pe barbat si l-au condus la sectie unde l-au interogat mai multe ore pentru a afla cum si-a permis sa-si faca adapost intr-o institutie de cultura.

Din primele informatii, acesta ar fi declarat ca a confundat cinematograful cu o hala parasita si ca nu se simte vinovat de gestul sau ofensator. Mai mult decat atat, acesta a luat peste picior autoritatile locale spunand ca daca acea cladire e o institutie de cultura, atunci el este nepotul reputatului poet dadaist Tristan Tzara.

club_lira_exterior_02
club_lira_interior_01
club_lira_interior_02
club_lira_interior_03

Urmarile acestor afirmatii nu au ramas fara ecou, barbatul fiind in acest moment invinuit pentru declaratii defaimatoare si nefondate la adresa autoritatilor.

Moinesteanul.ro

 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat în consecință. În secțiunea "neȘTIRI" a site-ului Moinesteanul.ro nu sunt publicate informații veridice, ci doar interpretări ale unor evenimente și/sau împrejurări fictive. Toate aceste "neȘTIRI" sunt rodul imaginației autorului, fără nicio legatură cu realitatea, deci nu trebuiesc luate în considerare de nimeni.

 

Serviciu oferit via CComment

Locale

Centrul Comercial Nest Moinești (randare grafică)

Moineștiul va avea propriul hipermarket Kaufland amplasat într-un no…

Pe nu mai puțin de 36.535 mp, Compania RH Europe Development SRL intenționează să construiască la Moinești un nou centru comercial, al cărui beneficiar principal va fi un hipermarket Kaufland. ...