Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Tara lui Andrei (Moinesti)Caz incredibil la Moinesti: doi tineri irakieni au fost identificati de o patrula de politie rurala purtand asupra lor echipamente sofisticate cu care acestia urmau sa atace Tara lui Andrei.

Din arsenalul acestora faceau parte o drujba, un foarfece pentru crengi si doua cutii de chibrite pe care suspectii de terorism urmau sa le foloseasca pentru a destabiliza micul stat de pe dealul Osoiu.

In ciuda unui interogatoriu in forta a celulei de criza din cadrul Politiei Locale, oamenii legii n-au reusit sa smulga de la teroristi nicio declaratie, acestia refuzand sa colaboreze cu reprezentantii altei tari decat cea a lui Andrei.

Autoritatile au intrat pe fir dupa ce, intr-o interceptare telefonica, tinerii irakieni cereau permisiunea liderului lor de a ataca Tara lui Andrei, pe motiv ca nu le-a raspuns nimeni la emailul prin care cereau azil politic in aceasta tara.

Reporterii Moinesteanul.ro au intrat in posesia stenogramelor si va prezinta in exclusivitate discutia dintre cei trei:

Samir Adeel (suspect): ? لهداياان  
Lider terorist: ! هد
Samir Adeel (suspect): ?? لحب مكلهد تشراء الح
Lider terorist: !! هد
Abdul Naibi (suspect) intervine: يمكنك أن تشتري الهدايا ولكن ليس بإمكانك شراء الحب
Lider terorist: ... أن تشت ري الهداي اانك شر
Abdul Naibi (suspect) - nervos: ?????? نك أن تش
Lider terorist: !!!! هد
Abdul Naibi (suspect): ! كن ليس بإمكانك شرا

In acest moment ancheta este inca in desfasurare, dar va vom tine la curent cu evolutia acesteia.

Moinesteanul.ro

 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat în consecință. În secțiunea "neȘTIRI" a site-ului Moinesteanul.ro nu sunt publicate informații veridice, ci doar interpretări ale unor evenimente și/sau împrejurări fictive. Toate aceste "neȘTIRI" sunt rodul imaginației autorului, fără nicio legatură cu realitatea, deci nu trebuiesc luate în considerare de nimeni.

 

Serviciu oferit via CComment