Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Sens Giratoriu InversatDupa ce au aflat cu stupoare ca in sensurile giratorii se circula in sens invers acelor de ceasornic, mai multi taximetristi moinesteni vor sa depuna o petitie la Guvernul Romaniei pentru ca noul cod rutier sa modifice aceasta regula.

Satui sa se intalneasca fata in fata cu celelalte masini in sensurile giratorii din municipiu, acestia cer guvernantilor sa schimbe legislatia actuala si sa oblige participantii la trafic sa circule in sensul acelor de ceasornic atunci cand sunt intr-un sens giratoriu.

"Sa se schimbe daca schimbarea e buna, adica de ce sa nu se schimbe la o adica? " a declarat in exclusivitate pentru Moinesteanul.ro Vasile Moscovici, un taximetrist rodat in Anglia timp de patru ani si treisprezece luni.

Moinesteanul.ro

 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat în consecință. În secțiunea "neȘTIRI" a site-ului Moinesteanul.ro nu sunt publicate informații veridice, ci doar interpretări ale unor evenimente și/sau împrejurări fictive. Toate aceste "neȘTIRI" sunt rodul imaginației autorului, fără nicio legatură cu realitatea, deci nu trebuiesc luate în considerare de nimeni.

 

Serviciu oferit via CComment