Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Parcul Bai - izvor apa sulfuroasaDesi abia au fost demarate, lucrarile de la santierul de reamenajare a Parcului Bai din Moinesti bat pasul pe loc, muncitorii angajati refuzand sa munceasca din cauza mirosului puternic de sulf adus la suprafata de izvoarele minerale din zona.

Dupa multi ani in care a fost lasat prada nepasarii si intemperiilor, Parcul Bai din Moinesti a primit in sfarsit finantarea necesara pentru inceperea lucrarilor de modernizare si reamenajare a izvoarelor minerale.

Din pacate, apa sulfuroasa da batai de cap muncitorilor din zona, acestia declarandu-se deranjati de mirosul neplacut al acesteia.

"In prima zi am crezut ca mi-au facut colegii o farsa si-au mancat cu totii fasole la micul dejun, dar apoi mi-am dat seama ca mirosul venea de la izvoarele din parc." a declarat in exclusivitate pentru Moinesteanul.ro unul din lucratorii de pe santier.

"Mi-a intrat mirosu-n piele domnule. Ma cert cu nevasta seara cand trebuie sa ne culcam. Deja am o saptamana de cand dorm pe canapeaua din bucatarie", a continuat sirul lamentarilor un alt muncitor.

"Nici sefii de proiect nu se arata pe santier, iar muncitorii fug mai tot timpul la cafeneaua din apropiere pentru a se aerisi. Ar trebui sa ne dea spor pentru conditii periculoase si toxicitate" a comentat situatia unul din sefii de echipa.

Pana una alta zilele trec si lucrarile nu avanseaza mai deloc, majoritatea celor angajati acuzand diverse forme de scarba, sila si mai ales lehamite.

Autoritatile locale cunosc situatia din parc si promit ca vor cauta solutii chimice care sa neutralizeze mirosul puternic din zona.

Moinesteanul.ro

 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat în consecință. În secțiunea "neȘTIRI" a site-ului Moinesteanul.ro nu sunt publicate informații veridice, ci doar interpretări ale unor evenimente și/sau împrejurări fictive. Toate aceste "neȘTIRI" sunt rodul imaginației autorului, fără nicio legatură cu realitatea, deci nu trebuiesc luate în considerare de nimeni.

 


Serviciu oferit via CComment