Important:

Coroana regalaDerutati de numarul in crestere de regi autoproclamati, tot mai multi tigani din comunitati importante de etnie roma s-au declarat nemultumiti de sistemul de numire a acestora si isi cer in strada dreptul de a se autoproclama lideri.

Adaugă comentariu (0 Comentariu)

Clibul 'Lira' - Moinesti 2011In urma unei sesizari, o patrula de politie a descins in aceasta dimineata in incinta Cinematografului "Lira" din Moinesti unde au descoperit un om al strazii care dormea in sala mare a acestuia.

Adaugă comentariu (0 Comentariu)

Tara lui Andrei (Moinesti)Caz incredibil la Moinesti: doi tineri irakieni au fost identificati de o patrula de politie rurala purtand asupra lor echipamente sofisticate cu care acestia urmau sa atace Tara lui Andrei.

Adaugă comentariu (0 Comentariu)

Sens Giratoriu InversatDupa ce au aflat cu stupoare ca in sensurile giratorii se circula in sens invers acelor de ceasornic, mai multi taximetristi moinesteni vor sa depuna o petitie la Guvernul Romaniei pentru ca noul cod rutier sa modifice aceasta regula.

Adaugă comentariu (0 Comentariu)

Locale

Centrul Comercial Nest Moinești (randare grafică)

Moineștiul va avea propriul hipermarket Kaufland amplasat într-un no…

Pe nu mai puțin de 36.535 mp, Compania RH Europe Development SRL intenționează să construiască la Moinești un nou centru comercial, al cărui beneficiar principal va fi un hipermarket Kaufland. ...