Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Fără fotografie

Va scriu deoarece sunt ingrijorata de situatia cainilor comunitari din Moinesti.

Am gasit un articol din 2013 ce sustinea ca problema va fi rezolvata dar , din surse sigure stiu ca primaria nu a sustinut demersurile repetate facute de asociatii de iubitori de caini din Moinesti pentru sterilizarea cainilor sau pentru amenajarea unui adapost adecvat.

Va rog sa imi spuneti daca cineva se ocupa acum in 2015 de aceasta problema a Moinestiului. Vreau sa ma implic dar nu stiu cui sa ma adresez... macar printr-o donatie, postare, sustinere media. E o problema majora si aceste suflete trebuie protejate de cineva. In Moinesti, cui ii pasa de ele ?

Va rog informati-ma. Va rog scrieti un articol pe site despre asta. Lumea trebuie informata, problema trebuie constientizata.

Multumesc, Elen

Serviciu oferit via CComment

Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crizei deș…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care spera să sc...

Regionale

Produs petrolier sustras

Prins în flagrant când fura gazolină dintr-o conductă

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Zemeș a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești cu propunere de arestare prevent...