Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Fără fotografie

Domnule Primar,

în anunţul nr.31183/08.12.2014, publicat pe site-ul UAT MOINESTI pentru ocuparea postului de bibliotecar, la condiţiile specifice scria: "-studii superioare de lungă durată; -cunoştinţe PC; -vechime în muncă: 1 an;".

Mai multe dosare au fost respinse pentru că "nu îndeplineşte condiţiile specifice, respectiv 1 an vechime în studii superioare". Consideraţi acelaşi lucru "vechime în munca 1 an" cu "1 an vechime în studii superioare"?

De exemplu, eu am depus copie care atesta vechimea în muncă, nu "vechime în studii superioare", respectând cerinţa din anunţul Primăriei.

În perioada de contestaţii, văzând motivarea respingerii dosarului am rugat, printr-o contestaţie oficială, acceptarea actului care atesta şi "vechimea de 1 an în muncă în studii superioare", ca o reparaţie a vătămării ce mi s-a adus prin anunţul incomplet afişat pe site-ul Primăriei, dar cererea s-a respins... pentru că "documentele au fost depuse după data efectuării selecţiei şi afişării rezultatelor".

Domnule Primar, s-a cerut una... şi dosarele au fost admise după altă cerinţă! Comisia de concurs nu a procedat corect!

Dovada: a se vedea formularea corectă pe posturi.gov.ro/post/sofer-si-bibliotecar-primaria-municipiului-moinesti/ din 23.12.2014 care precizează "1 an vechime în specialitate".

Această sesizare nu aşteaptă vreun răspuns, este de ajuns dacă dl. Primar o citeşte, fiind doar o formă de exprimare a nemulţumirii asupra activităţii Comisiei care a soluţionat dosarele după cerinţe care nu sunt aduse la cunoştinţa celor interesaţi, ceea ce este inadmisibil. Pentru veridicitate am ataşat anunţul de concurs.

Dumea Eduard

Serviciu oferit via CComment

Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...