Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.moinesteanul.ro, numit in continuare “site”. Conectarea la acesta si accesul la diferitele servicii oferite de site inseamna, implicit, ca acceptati termenii si conditiile de utilizare.

Nu ne asumam responsabilitatea si garantarea accesului dvs. la informatiile prezentate pe site decit in conditiile stabilite. Nu sintem responsabili de securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare. Nu putem garanta 100% securitatea informatiilor pe care ni le trimiteti, accesind acest site.

Site-ul si toate informatiile prezentate apartin Moinesteanul.ro, care detine copyright. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus, copiat, multiplicat sau modificat decat in scop personal, altfel este imperios necesara permisiunea in scris din partea noastra.

Ne rezervam dreptul de a intrerupe sau a modifica, temporar sau definitiv, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin acest site, fara o informare prealabila.

Utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Raspunderea asupra continutului opiniilor cititorilor din rubricile speciale apartine exclusiv acestora.

Utilizam companii de publicitate terte pentru a difuza anunturi cind vizitati site-ul nostru web. Aceste companii pot folosi informatiile (excluzind numele, adresa, adresa e-mail sau numarul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri si servicii care v-ar putea interesa. Daca doriti informatii suplimentare despre aceste practici si pentru a cunoaste optiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informatii de catre aceste companii, faceti click aici .

Comentariile vor fi moderate. Nu vor fi aprobate comentariile care:

  • contin atacuri la persoana, limbaj injurios sau licentios
  • nu au legatura cu articolul la care sint postate
  • contin linkuri sau se face reclama unui anumit produs / site etc.

In cazul sesizarilor, anunturilor de interes comunitar sau a mesajelor pentru autoritati primite de la cititori, Moinesteanul.ro isi rezerva dreptul de a corecta formularile cu deficiente gramaticale, fara a altera insa intelesul si/sau mesajul original. De asemenea, site-ul Moinesteanul.ro nu poate garanta ca mesajele cititorilor vor fi citite sau vor primi raspuns din partea destinatarilor.

Moinesteanul.ro publica aceste sesizari in numele cititorului si nu poate fi facut raspunzator de corectitudinea sau veridicitatea informatiilor primite. Sesizarile sau mesajele de orice natura scrise neglijent, doar cu majuscule sau care contin obscenitati, nu vor fi publicate pe site.

Termenii si conditiile enuntate mai sus pot fi modificate oricand fara o informare prealabila.

Echipa Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crizei deș…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care spera să sc...

Regionale

Produs petrolier sustras

Prins în flagrant când fura gazolină dintr-o conductă

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Zemeș a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești cu propunere de arestare prevent...

Alte Știri

Zilele Municipiului Moinești

07 - 09 septembrie 2018 - Zilele Municipiului Moinești …

Timp de trei zile, în perioada 07 - 09 septembrie 2018, moineștenii sunt învitați la Manifestările Culturale - Zilele Municipiului Moinești, un eveniment care se desfășoară anual și care include spect...