Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

(foto: Onesti Expres)Dupa aproape doi ani de lucrari de renovare si reamenajare, strandul din Onesti a fost redeschis pentru public, el aducand onestenilor un plus de buna-dispozitie si un mod placut de a trece peste zilele calduroase de vara.

"Onestenii sunt beneficiarii a doua bazine de inot cu adancimi diferite (de 1.4 m si 0.9 m) si doua piscine gonflabile pentru copii mici. Instalatiile cu care au fost echipate asigura tratarea apei in mod corespunzator dar si incalzirea ei din statia de pompare la o temperatura placuta. Cei care doresc sa isi petreaca timpul in mod agreabil gasesc in incinta strandului un teren de volei, baschet, mese de ping-pong, dar si un chiosc cu produse racoritoare si foisoare cu mese la care pot savura o clipa de relaxare. Complexul de la Strandul Onesti beneficiaza de vestiare si grupuri sanitare noi, ale caror dusuri folosesc energia solara pentru incalzirea apei. La dispozitia publicului sunt si sezlongurile si umbrelele amplasate pe intreg perimetrul bazinelor" a declarat seful Serviciului Tehnic de la Primaria Onesti, Ing. Mihaela Magureanu.

Strandul este pozitionat in zona bazei sportive a Onestiului si, conform Onesti Expres, percepe urmatoarele tarife de acces:

  • 5 lei/zi pentru copii pana in 10 ani
  • 8 lei/zi pentru elevi si liceeni
  • 10 lei/zi pentru adulti

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...