Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Primaria Targu OcnaDimineata a debutat cu un scandal la Targu Ocna unde sustinatorii Floarei Ivanof (PDL), actualul primar, s-au luat la harta cu cei ai lui Stefan Silochi (USL), fost primar si actual candidat la functia de edil sef.

Membrii celor doua grupari politice au inceput prin a se sicana cu masinile in trafic, pentru ca mai apoi sa se acuze reciproc de intimidari cu interlopi, fosti boxeri si "moldoveni mari cat dulapul" adusi tocmai de dincolo de Prut.

Ioan Apostu (PDL), consilier local, afirma ca in jurul pranzului s-a intalnit in trafic cu Doru Silochi, fiul candidatului USL, si ca acesta i-a aratat pe geamul masinii pistolul. Omul a fost la Politie si a depus reclamatie.

"A scos pistolul pe geam si a inceput sa il future. M-am speriat de nu mai stiam de mine. Am fost la politie si am povestit ceea ce am patit, insa politistii nu s-au omorat prea tare ca sa afle adevarul. Ne-au chemat la sectie si ne-au perchezitionat in masini, si, cum era de asteptat, nu au gasit nimic in masina lui Silochi. Doar nu era prost sa vina cu pistolul la Politie", a afirmat conilierul Apostu.

El a mai adaugat ca Doru Silochi a venit cu tot felul de ajutoare. "Sunt noua bolizi pline cu niste malaci, mari cat dulapul. Fosti sportivi adusi de prin Slanic si Onesti. M-au amenintat ca ma fac, ca ma dreg, ca ma taie, ca ma baga la pachet salam", a spus Ioan Apostu.

De partea cealalta, Doru Silochi, sustine ca nu a gresit cu nimic fata de consilierul PDL, ba din contra, el este cel nedreptatit. "Eu nu am facut nimic. Nici nu am macar pistol. Si politia mi-a facut perchezitie si nu mi-a gasit nimic in masina. A venit la mine o gasca de rusi sau moldoveni, care o sustin pe primarita  Ivanof. Nu stiu de unde i-a adus, dar stau la hotelul ei. Tipau la mine si imi ziceau ceva gen «bliat» (n.r. - injuratura in limba rusa). Sunt mari cat gorilele, cat dulapul. Cand ma uitam la ei, ma luau frisoanele", a afirmat fiul candidatului USL la Primaria Targu Ocna.

Conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Bacau afirma ca la Targu Ocna nu sunt probleme grave, ci doar "o mica altercatie".

Sursa: Adevarul

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...