Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Divizia de OnestiIn weekend-ul trecut, la Onești s-au disputat ultimele meciuri din cadrul primei ediții a Diviziei de Onești din cadrul Campionatului Județean de Minifotbal Bacău.

Sâmbătă au avut loc semifinalele competiției, pentru ca duminică să se joace meciul pentru locurile trei și patru și mult așteptata finală.

In prima semifinală, Roxvapin a întâlnit pe R.E.D. 2012 de care a trecut cu scorul de 5–4. Roxvapin a condus ostilitățile permanent, pe finalul reprizei secunde R.E.D. a avut însă o explozie de 5 minute în care au și egalat. R.E.D. a irosit însă o lovitură de pedeapsă de la 9 am, în timp ce Roxvapin s-a impus în ultimele 10 secunde ale partidei. Jucătorul meciului a fost declarat portarul Cerbu Ionuț pe care inspirația și barele porții l-au salvat de o surpriză nefastă.

În cealaltă semifinală Tsunami a trecut de Kasttel cu scorul de 9 – 2. Tsunami a avut meciul în mână din primul până în ultimul minut, o echipă foarte bine așezată în teren și motivată cu gândul la finală. Tsunami și-a adjudecat victoria pe deplin meritată. Jucătorul meciului a fost nominalizat Nicolae Andronache, unul dintre cei mai buni jucători ai campionatului de la Onești.

Duminică la Onești finala mică i-a adus față în față pe R.E.D. 2012 și Kasttel. A fost un meci foarte frumos, după ce Kasttel a condus cu 2-0, RED și-a revenit pe fondul lipsei de pregătire fizice a echipei Kasttel, impunându-se cu scorul final de 3-2. Același lider Alin Calapod și-a condus echipa spre o victorie bine meritată și premiată.

Finala mult așteptată cu maxim interes de iubitorii minifotbalului oneștean, a fost rezervată confruntării dintre Tsunami și Roxvapin. Prima repriză a fost una albă, echilibrată, după care în minutul 1 din repriza secundă cu un șut violent din afara careului Tsunami a reușit dezlănțuirea practicând un joc impecabil pe tot parcursul reprizei secunde. Ambiționați și de lipsa de fair-play a Roxvapinului pe tot parcursul acestui campionat, Tsunami și-a luat și revanșa după ce în campionat au fost înfrânți cu scorul de 4-2. Roxvapin în ciuda unei înfrângeri fără drept de apel, 4-0, rămâne o echipă de perspectivă. Jucătorul finalei - Andrei Crețu, un jucător foarte echilibrat în economia jocului atât în faza de apărare cât și în cea de construcție. Tsunami a fost echipa care a avut de partea sa și un public minunat care și-a dorit foarte mult succesul acestora.

La festivitatea de premiere organizată imediat după terminarea finalei au fost prezenți și Răzvan Burleanu, președintele European Minifotball Federation, Emil Lemnaru, Primarul Municipiului Onești și Daniel Spânu, secretarul Primăriei Onești.

Oneștenii s-au bucurat de un debut pe scena minifotbalului românesc prin organizarea primei ediții a Diviziei de Onești care a fost un real succes care va continua an de an de acum înainte. Le urez o afirmare cât mai rapidă și pe plan național și să acumuleze cât mai multe puncte pentru palmares, prin faptul că Oneștiul este un izvor de talente care pot face pasul oricând spre eșaloanele superioare”, a declarat Gheorghe Burleanu, președintele Asociației Județene de Minifotbal Bacău.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...