Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Clopot bisericaUn accident de munca mai putin obisnuit a avut loc in comuna bacauana Stefan cel Mare, unde clopotarul bisericii a fost ranit grav dupa ce i-a cazut in cap limba clopotului pe care tocmai il tragea.

Barbatul facea acest lucru de mai multe ori pe zi cu scopul de a indeparta norii grei de ploaie care se adunau in aceste zile deasupra comunei.

Conform variantei online a ziarului Adevarul, in urma incidentului, clopotarul s-a ales cu o fractura fronto-parietala grava, el fiind transportat de urgenta la Spitalul din Onesti.

Data fiind gravitatea ranii, medicii onesteni au decis ca pacientul sa fie transferat la spitalul din municipiul Bacau, unde a fost supus rapid unei intreventii chirurgicale.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...