Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Raliul Moldovei - Speciala Nevila - MoinestiFrancois Delecour a castigat Raliul Moldovei, dupa ce a reusit sa se impuna si in ultima proba a zilei - Speciala Nevila de la Moinesti, bifand astfel sase din sase probe in cea de-a doua zi a intrecerii.

Conform AutoRally.ro, francezul a castigat astfel prima cursa in Campionatul National de Raliuri Dunlop, devansandu-i pe maghiarii Gergo Szabo si Csaba Spitzmuller, cu un minut si 28 de secunde, respectiv doua minute si 21 de secunde.

Sunt foarte multumit ca am castigat la Bacau. Am avut un inceput de an dificil, in care am schimbat trei masini si nu este chiar atat de usor, intrucat se mai schimba si comenzile. Astfel, aceasta victorie este extrem de importanta, iar restul sezonului il voi face cu acest Peugeot S2000. Proba lunga din Raliul Moldovei a fost exceptionala. A fost tehnica si rapida. Chiar daca sunt obisnuit din Campionatul Mondial cu astfel de probe speciale, aceasta m-a solicitat foarte mult. Organizatori de raliuri din Romania ar trebui sa caute astfel de probe speciale, intrucat pe ele este spectacolul”, a spus francezul.

Dan Girtofan a reusit al doilea timp al probei speciale Nevila, cu 24 de secunde in spatele lui Delecour si incheie pe pozitia a patra, in ciuda unei pene pe finalul ultimei probe.

Clasament final:

  1. Delecour – 1:19:20.4
  2. Szabo – 1:20:48.4
  3. Spitzmuller – 1:21:42.0
  4. Girtofan – 1:22:03.7
  5. Porcisteanu – 1:23:27.5
  6. Keleti – 1:24:32.8
  7. Marisca – 1:25:01.4
  8. Preda – 1:26:41.4, 9

Moinesteanul.ro

 

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...