Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Muscatura capusaConform medicilor de la Serviciul Urgente a Spitalului Municipal Bacau, numarul persoanelor muscate de capuse a crescut ingrijorator in perioada vacantei de 1 Mai, principala zona unde s-au inregistrat probleme fiind pe dealul Magura.

18 bacauani au fost muscati de aceasta insecta, toti fiind tratati corespunzator si urmeaza in acest moment tratamentul recomandat de medici.

Inlaturarea corecta a capuselor scade substantial riscul de imbolnavire, medicii recomandand pentru aceasta operatiune o vizita de urgenta la cel mai apropiat spital.

Boala provocata de capuse se desfasoara in diferite etape, care sunt fiecare caracterizate de simptome specifice: in primă faza eritem al pielii, stare de slabiciune, dureri de picioare si de maini, inflamarea glandelor limfatice sau simptome de gripa; in faza a doua parelizii partiale, poliartrita, pericardita si nevrite precum si tulburari ale ritmului cardiac si in ultima faza a bolii modificari ale creierului asemanatoare celor ce acompaniaza boli precum sifilisul sau scleroza multipla.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...