Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Spitalul Municipal de Urgenta MoinestiConform informatiilor oferite de Directia de Sanatate publica (DSP) Bacau, 14 concurenti si-au depus candidaturile pentru ocuparea celor 7 posturi ramase disponibile dupa examenele din noiembrie 2011 la spitalele din Moinesti si Buhusi.

Clasificarea candidatilor se va realiza dupa sustinerea sesiunii de concurs pentru judetul Bacau, urmind ca alegerea posturilor sa se faca in ordinea descrescatoare a punctajului, la sediul institutiei noastre, la o data ce va fi fixata de catre Ministerul Santatii, ulterior repartitiei pe tara”, a comunicat Anda Dumitrescu, purtator de cuvint DSP Bacau.

Potrivit reprezentantilor instutiei, sase din cele sapte posturi sunt disponibile in cadrul Spitalului Municipal de Urgenta Moinesti, pe specialitatile oftalmologie, neonatologie, ATI, boli infectioase, radiologie si imagistica medicala si balneofizioterapie, iar cel de-al saptelea este disponibil la Spitalul Orasenesc Buhusi, pe specialitatea medicina de laborator.

Concursul se va desfasura pe 20 Mai la Centrul Universitar Bucuresti.

Sursa: Ziarul de Bacau

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...