Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Gala STAR 2012Juriul celei de-a saptea editie a maratonului teatral Gala STAR a decernat marti seara premiile pentru castigatorii din 2012.

Astfel, marele premiu si trofeul Galei Star a revenit actorului Alexandru Bogdan din productia independenta „Da-damult... Mai da-damult" in regia Mariei Rotar, premiul pentru interpretare feminina a fost primit de Milena Milanova pentru rolul din piesa "Nikotine" dupa A. P. Cehov, iar Alin Florea a primit pentru rolul din piesa "Visul unei nopti de gala" de Cornel Cristei premiul pentru interpretare masculina.

Premiul "Stefan Iordache" a fost acordat de juriul format din Alexandra Pascu, Ioana Albu si Catalin Petcu, Elizei Noemi Judeu cu "Femei singure" dupa Dario Fo, iar premiul special „spectatorului prezentator” a revenit lui Matei Bogdan.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...