Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Sursa foto: Captura VideoUn profesor de matematica de la Scoala "Mihail Sadoveanu" din Bacau a fost filmat in timp ce a palmuit si injurat birjareste un elev din clasa a VII-a, chiar in fata celorlalti copii aflati in banci.

Incidentul a ajuns in presa si, cu toate ca Inspectoratul Scolar Judetean Bacau s-a autosesizat, Florin Lazar, seful ISJ a declarat ca "Scoala are intreaga competenta sa aplice sanctiuni in acest caz. Prin Consiliul de Administratie din care fac parte profesori, parinti si reprezentanti ai administratiei locale se iau masuri in urma anchetei unei comisii de disciplina. Nu suntem toleranti cu asemenea fapte, dar putem interveni doar daca nu se aplică masurile impuse de lege“.

In acelasi timp, Denisa Dumea, directoarea scolii spune: "Am rămas siderata după ce am văzut filmul. Nu avem nicio plangere din partea parintilor, dar noi ne-am autosesizat. Domnul profesor recunoaste ce a facut, dar nu-si explica de ce a reactionat asa. Se va intruni comisia de disciplina care va analiza cazul si va dispune masuri in acest caz“.

Profesorul Gheorghe Ciobanu are 64 de ani, din care 46 si i-a petrecut la catedra, timp in care nu a mai provocat asemenea evenimente. "Nu este adevarat. Nu l-am batut, doar l-am tras de par. Eram in timpul orei si faceau probleme, alergau si deranjau ora. Am platit pentru asta. Regret profund. Regret, regret de mii de ori! In cei 46 de activitate nu am mai trecut prin asa ceva“, a spus acesta in fata politistilor.

Profesorul mai are doar trei luni pana la pensie.

Sursa: Adevarul

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...