Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Harta RomaniaAdministratia Nationala de Meteorologie a emis astazi o avertizare de vant puternic si ninsori valabila pana luni seara si care va afecta nordul, centrul si estul tarii.

Conform anuntului oficial, in intervalul 11 martie ora 14:00 si 12 martie ora 20:00, in zonele mentionate vremea va prezenta precipitatii sub forma de ninsoare la inceput in nordul tarii, apoi in centru si est, unde si vantul se va intensifica treptat , cu viteze la rafala de pana la 50...60 km/h.

La munte va ninge, iar vantul va atinge la rafala si viteze de 70...80 km/h, viscolind zapada.

Unele intensificari ale vantului se vor semnala si in celelalte regiuni, unde precipitatiile vor fi mixte, favorizand trecator producerea de polei.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...