Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Politia RutieraSub efectul alcoolului si in ciuda faptului ca nu poseda permis de conducere, Liviu D. de 47 de ani, din comuna Berești Tazlau s-a urcat la volanul unui automobil si a iesit cu acesta pe drumuri publice.

Un echipaj de la politia rutiera l-a oprit in trafic pe DJ 118 in localitatea Enachesti si, dupa testarea cu aparatul etilotest, au constatat ca acesta avea o concentratie de 0,51 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Politistii l-au condus la Spitalul Municipal Moinesti unde i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de catre o persoana care nu poseda permis de conducere si care are o imbibatie alcoolica in sange peste limita legala.

Moinesteanul.ro

 

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...